Her sene Ocak ve Temmuz aylarında ödenenMTV (Motorlu Taşıtlar Vergisi) ödemelerinde bankalar ve kredi kartları birçok fırsat sunuyor.

AKBANK MTV KAMPANYASI

Akbank kredi kartları ile 2016 Mtv ödemelerinizin 1. taksitini Ocak ayında 3 taksitle ödeyebilirsiniz. Kampanya kapsamında Autowax hizmetlerinde %55’e varan indirim yanında, Pioneer, Conti ve Roadstar marka ürünlerde %40’a varan indirim fırsatı sizleri bekliyor.

3 taksit 300 TL ve üzeri ödemelerde geçerli olacaktır.

Motorlu Taşıtlar Vergisi Ödemesi için Akbank’a Gelin Autowax’ten İndirim Kazanın
2016 Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeme zamanı geldi. 1 – 31 Ocak MTV kampanya tarihleri arasında Akbank’tan motorlu taşıtlar vergisini ödeyenler kazançlı çıkıyor.

DENİZBANK MTV KAMPANYASI

Denizbank bonus kredi kartı ve banka kartı sahipleri 2016 Ocak ayı mtv 1. taksit ödemelerini 6 taksitle ödeyebilecek. Mtv ödeme kampanyası kapsamında 31 Ocak 2016 tarihine kadar borçlarınızı ödeyebilirsiniz. 6 taksitle ödeme kampanyası 7 Şubat 2016 tarihine kadar devam edecektir.

Kampanya Ayrıntıları

01 Ocak – 07 Şubat 2016 tarihleri arasında Tüm DenizBank Bireysel kredi kartları ile Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi www.gib.gov.tr , 4440800, DenizBank internet şubesi ve DenizBank şubelerinden yapılan Motorlu Taşıtlar ödemelerine 6 taksit fırsatı sunulacaktır.
ATM’den yapılan ödemeler taksitlendirilmeyecek olup hesap özetine peşin işlem olarak yansıyacaktır.
Kampanyaya netcard’lar ile sanal Bonus Card’lar da dahildir.
Kampanyaya PTT bonus kartlar dahil değildir

İŞ BANKASI MAXİMUM KART MTV KAMPANYASI

2016 Ocak ayı mtv 1. taksit ödeme kampanyaları gelmeye devam ediyor. İş bankası maximum kredi kartı sahiplerine özel 2016 mtv kampanyasında 3 taksit kolaylığı yanında Bosch car servislerinde %30 indirim fırsatı sunuluyor. Kampanya kapsamında 200 TL üzeri işlemler ekstrelere 3 taksit olarak yansıtılacak.

Kampanya Ayrıntıları

1- Kampanyamızdan Maximum özellikli İş Bankası kredi kartları ile yararlanabilecektir.
2- Kampanyamız 1 Ocak – 1 Şubat 2016  tarihleri arasında geçerli olacaktır.
3- Taksitlendirme kampanyamız 200 TL ve üzeri işlemler için geçerlidir.  Gib.gov.tr üzerinden yapılan 200 TL ve üzeri MTV ödemeleri 3 taksite bölünecek; İnternet Şubemiz ve İşCep uygulamamız üzerinde ise tek ödeme, 2 ve 3 taksit seçenekleri açık olacaktır.
4- Ödemesini İş Bankası Maximum Özellikli kredi kartları ile taksitli olarak gerçekleştiren  müşterilerimize herhangi bir vade farkı yansıtılmayacaktır.
5- 1 Şubat 2016 tarihine kadar belirtilen kanallar üzerinden Motorlu Taşıtlar Vergisini ödeyen müşterilerimize, ödemelerini gerçekleştirdikten sonra kampanyaya dahil Bosch Car Service bayilerinde 30 Haziran 2016 tarihine kadar kullanılmak üzere %30  periyodik bakım ve ücretsiz check-up avantajı sunan bir indirim kodu SMS yoluyla gönderilecektir. Müşterilerimiz bu indirim kodunu göstererek indirim ve ücretsiz check-up fırsatından yararlanabileceklerdir.
6- İndirim kodları işlem başına gönderilecek olup, müşterilerimize her MTV ödemesi için ayrı olarak gönderilecektir. Her bir kod tek kullanımlıktır.
7- Ödemeler Bankamatik Kartları ile de yapılabilecektir. Bankamatik Kartları ile ödemelerini gerçekleştiren müşterilerimiz Bosch Car Service avantajlarından yararlanabileceklerdir ancak Bankamatik kartlarıyla yapılan ödemeler taksitlendirilmeyecektir.
8- Kampanyamıza başvurmak adına SMS gönderilmesine gerek bulunmamaktadır.

BONUS KART MTV KAMPANYASI

Bonus kredi kartı sahipleri 2016 yılı Mtv 1. taksit ödemelerini Ocak ayı süresince 3 taksitle ödeyebilecek. Kampanya kapsamında 1-31 Ocak 2016 tarihleri arasında gib.gov.tr adresinden veya internet şubelerinden mtv ve diğer vergi ödemelerinizi 3 taksitle yapabileceksiniz.

Garanti bonus mtv Ocak kampanyasında ayrıca Euromaster’da Mobil 1 ürünleri yağ değişimi 150 TL yerine 99 TL ve 4 lastiğe Nitrojen Gazı Dolumu ücretsiz, Sonax Hybrid Boya Temizleme, Parlatma ve Korumada %50 ya da Sonax Uygulama Hizmetleri Fiyat listesinde yer alan hizmet başlıklarında %20 indirim fırsatı sizleri bekliyor.